Koanuka Films & Marketing

Koanuka Films & Marketing byggdes som varumärke genom Webb TV. Sedan 2010 har vi förvandlat företag till varumärken, genom berättelser, så företagen kan få mer betalt.

Entreprenören är vår bästa protagonist, vår berättelses hjälte som i tron på sin mission trotsar alla motgångar för att göra världen till ett bättre ställe. Berättelsen är vårt kraftfullaste verktyg för att förmedla vår vision så likasinnade kan bli en del av den. När vi får ta del av berättelser ifrågasätter vi vår egen berättelse, det vill säga vårt liv. När vi känner igen oss i andras berättelser känner vi tillhörighet vilket tillåter oss att lära känna främlingar. När vi inspireras eller tar lärdom av andras berättelser kan vi välja klokare val eller våga ta en risk.

Kund referens

Sedan vi inledde samarbetet har vi har gått plus 35 procent på order via hemsidan mot ifjol okt till dec. Strålande. Det är sammanlagd marknadsföring som ger resultat. Tack för ditt bidrag till ökningen... Tacksam för er hjälp med film annonsering via sociala medier! Gav klirr i kassan en fredag eftermiddag! Man tror knappt sina ögon.

— Eva Lundqvist, CEO

Prisbelönad dokumentärfilm

Vi är stolta över att ha producerat den prisbelönta dokumentärfilmen Resilence. Prisbelönat produktionsbolag Malmö

Via sociala medier skapade vi PR och spridning för filmen MonaLisa Story som blev nominerad till ALMEDALEN 2016-HETAST. Resultatet blev fyllda biosalonger och är nu ett fallstudie för Film i Skåne kring innehållsmarknadsföring för film.

Grundare och Producent

Produktionsbolaget drivs av Ricardo Koanuka och Christina Wallin

Ricardo Koanuka

Grundare och VD

Under tre års tid byggde Ricardo upp en förlängning av Högskolan i Telemark i Brasilien med inriktning foto- och reportagejournalistik. Ricardo är entreprenör, coach, föreläsare med en talang för varumärkesbyggnad. Ricardo examinerades från Filmlinjen med praktik på TV Malmö, år 2009 - 2011, i samband med att han grundade produktionsbolaget.

Producent och fotograf

Christina Wallin

Storyteller och Producent

Vid 12 års ålder var filmkameran en del av Christinas leksaker. Hon var student på Högskolan i Telemark och har arbetat som frilansjournalist för Bohusläningens AB och h:ström Text & Kultur. Hon fortsatte sina studier via Malmö Högskola inom media och Glokala Folkhögskolans filmlinje. Christina har även arbetat som webbredaktör och med Google Adwords.

Kontakta oss idag!

När du ringer oss är det vår producent Christina Wallin som tar emot ditt samtal.

0730 33 33 24

kontakt
Producent i Malmö