Allt började med en underdog...

Produktionsbolaget skapades av den internationella entreprenörssjälen Ricardo Koanuka. Från Brasilien till USA och vid 30 års ålder – Sverige, utan vare sig kontakter, kapital eller kännedom om Jantelagen.

Han skapade en egen webbTV för att få det han i Sverige saknade. Det var så produktionsbolaget byggdes och har sedan dess förvandlat företag till varumärken genom storytelling via film.

Övertala andra med din vision

Berättelsen är entreprenörens kraftfullaste verktyg för att förmedla visionen, så likasinnade kan bli en del av den. När vi känner igen oss själva eller när andra berättelser tilltalar oss, tillåter vi oss att lära känna främlingar. När vi inspireras eller tar lärdom av andras berättelser blir vi ambassadörer.

Verktyg för att konvertera

Vi tror att entreprenörer kan påverka världen till det bättre och att det mest kraftfullaste verktyget för att konvertera är filmberättelsen. Vi är varumärkets filmbank som berättar syftet bakom ditt företag på ett sätt som ger mervärde till dina drömkunder.

Värdegrund

Berättelser som berör skapas genom att bygga mänskliga relationer med tillit, empati och frihet. Erkännandet av var och ens unika existens innebär tolerans och ett inkluderande klimat. Vi tror att glädje och själens yttersta uttryck sker utanför bekvämlighetszonen där vi kan expandera och låta själen mogna.

Prisbelönad dokumentärfilm

Vad skulle det innebära om ditt varumärke kan bli en webbTV-kanal inom ditt expertisområde?

Vi är stolta över att ha producerat den prisbelönta dokumentärfilmen Resilence – Tankesätt som tänjer begränsningar, för att bygga varumärke inom personlig utveckling.

Prisbelönat produktionsbolag Malmö

Via sociala medier skapade vi PR och spridning för filmen MonaLisa Story som blev nominerad till ALMEDALEN 2016-HETAST. Resultatet blev fyllda biosalonger och är nu ett fallstudie om innehållsmarknadsföring för Film i Skåne.

Kund referens

Sedan vi inledde samarbetet har vi har gått plus 35 procent på order via hemsidan mot ifjol okt till dec. Strålande. Det är sammanlagd marknadsföring som ger resultat. Tack för ditt bidrag till ökningen... Tacksam för er hjälp med film annonsering via sociala medier! Gav klirr i kassan en fredag eftermiddag! Man tror knappt sina ögon.

— Eva Lundqvist, CEO

Grundare och Producent

Produktionsbolaget drivs av Ricardo Koanuka och Christina Wallin

Ricardo Koanuka

Grundare och VD

Under tre års tid byggde Ricardo upp en förlängning av Högskolan i Telemark i Brasilien med inriktning foto- och reportagejournalistik. Ricardo är entreprenör, coach, föreläsare med en talang för varumärkesbyggnad. Ricardo examinerades från Filmlinjen med praktik på TV Malmö, år 2009 - 2011, i samband med att han grundade produktionsbolaget.

Producent och fotograf

Christina Wallin

Storyteller och Producent

Vid 12 års ålder var filmkameran en del av Christinas leksaker. Hon var student på Högskolan i Telemark och har arbetat som frilansjournalist för Bohusläningens AB och h:ström Text & Kultur. Hon fortsatte sina studier via Malmö Högskola inom media och Glokala Folkhögskolans filmlinje. Christina har även arbetat som webbredaktör och med Google Adwords.

Kontakta oss idag!

När du ringer oss är det vår producent Christina Wallin som tar emot ditt samtal.

0730 33 33 24

kontakt
Producent i Malmö